Louis Tomlinson 2. barátnője: Eleanor




Eleanor Jane Calder

Louis Tomlinson barátnője volt. Sokszor úgy jellemzik, hogy „Louis női változata”. Azt mondják, ha nem lennének együtt, olyan lenne, mint Louis húga. Az egyik állítás szerint Eleanort és Louist Harry Styles mutatta be egymásnak 2011-ben szeptember körül. A másik variáció, hogy Louis ismerte Eleanor unokatestvérét, Emilyt, így egyszer ez által, véletlenül telálkoztak. Randiztak párszor, mielőtt összejöttek, 2011 októberében. Nem tudják pontosan, mikor jöttek össze ténylegesen, a fanok úgy tartják, 17-én.

Eleanor csatlakozott One Directionhoz egy pár a show során, például az Up All Night turnén és a Take Me Home turnén, olyan helyeken, mint New Jersey, New York, Ontario ( Kanada), Michigan , Illinois és Új-Zéland.

Egyebek:

Nincsen  Formspring-, Tumblr-, Facebook fiókja (Louis múlt évben azt mondta neki, hogy törölje, amikor az emberek elkezdték piszkálni őt ott). Nincs Snapchatja, Kikje sem. Twitterje van, és nemrég létrehozott egy Intagram fiókot.

Egyébként El egyke.
Louis és Eleanor szakítottak. Ők még nem jelentették be, akartak egy kis magánéletet a szakítás után – árulta el egy forrás.
Louis-t állítólag már látták egy ismeretlen lánnyal csókolózni, ezért erősítették meg, hogy kapcsolatuk véget ért. A The Sunnak így nyilatkozott egy bennfentes: Körülbelül 15 percig csókolóztak. Louis csak egy boxert viselt, mert a nadrágját levette, mivel úszni készült. Szenvedélyesen smároltak. Azt hitte, Eleanor az, míg a lány meg nem fordult. Louis nagy bajba fog kerülni.






2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez nagyoon jó :) Ugye hozol még ilyeneket? :D

Harrietta Styles írta...

Köszönöm :33 de örülök neked :) persze minden fiúról ;)