Liam Payne barátnői 1.

1
Teljes név:
Danielle Claire Peazer
Született:
1988 Június 10 (25 éves)
Lakhelye:
London, Anglia, Egyesült Királyság
Becenevek
Dani
Foglalkozás
Táncos, modell
Danielle egy profi angol táncos és részmunkaidős modell. Danielle egy negyed részig olasz egy negyed részig angol és félig  guyanai. Van egy nővére, Sarah. Danielle két évig tanult az Angol Nemzeti Balett Iskolában. Szakmailag képzett a klasszikus balett-táncos, de tanult modern táncot is.
Magánélete
Danielle és Liam nemrég együtt voltak, 2010-ben találkoztak az X Factorban. Liam versenyző volt, Danielle háttértáncos. Kezdetben nem volt hajlandó randizni vele, hisz a fiú fiatalabb volt nála. Azonban egyre több időt kezdtek tölteni együtt, míg végül belement egy randiba.
Danielle ellátogatott Liamhoz az észak-amerikai Up All Night turné Nevada-ba, Arizónába… Ő visszatért az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyen az 5K Race for Life-on (jótékonysági verseny). Danielle és csapata több mint £ 1,000 szponzori támogatással járult az eseményhez.
2012 szeptemberében, olyan pletykák bukkantak fel, hogy szakítottak.  A 2012 végén, újra összejöttek, ráadásul 2013 elején vettek egy közös kutyát: Lokit. Azt beszélik, hogy 2013 tavaszának végén szakítottak ismét, véglegesen, az időbeosztásuk miatt. De azt mondják, barátok maradnak.
Érdekeségek:
A béke, a szeretet és a boldogság szimbólumait tetováltatta a csuklójára
Táncol Jessie J " Do It Like a Dude" videóklippjében.








Nincsenek megjegyzések: