Harry Styles barátnői: 1-10.

Harry
Harold híres arról, hogy nem egy lánnyal volt már dolga. Most tizet gyűjtöttem össze az „áldozataiból”

10. Lucy Horobin – 2011 augusztus

Harry Styles „összejött” a házas DJ Lucy Horobinnal, 2011 augusztusában, amikor grillezett One Directionnal, a manchesteri  rádióállomáson. Harold akkor 17 éves volt, ő pedig 32, a kémia mégis „működött”.
Azonban a rövid életű dolog mégiscsak következményeket vont maga után, amikor a beadta a válókeresetet, mikor megtudta a kis fellángolást.

9. Caroline Flack – 2011 December

Caroline Flack és Harry kapcsolatát alaposan átvizsgálták, hisz a lány 15 évvel idősebb volt Harrynél.
Xtra Factorban az X Factor Wrap Party-n „jöttek össze” 2011 decemberében.
A hosszú lábú műsorvezető sikeresen elhárította a sok vitát, amely a drasztikus korkülönbség miatt alakult ki. Caroline azt mondta: " Nagyon kedves, és nagyon jól szórakozunk együtt, mi a baj ezzel? Khm ... semmi!?

8. Emma Ostilly – 2012 április
Emma Ostilly-t a britt modell szépséget látták csókolózni Hazzával, amikor a banda Új-zélandon Aucklandon tartózkodott.
Azonban a jóéjt puszikat, észrevették, amiket Harry akkor adott, mielőtt visszalopakodott volna a hoteljéhez. De a fiúk gyorsan továbbmentek, így ez a románc sem tartott sokáig.

7 . Emily Atack – 2012 május
Emily Atack az Inbetweener színésznője rövid ideig élvezhette Hazza társaságát, hisz csak három hónapig volt az USÁ-ban, a turné ideje alatt, és ekkor is 62 koncertje volt.
A kapcsolat nem maradhatott fenn, a színésznő egyik bennfentese is említette: „Harry túl sok időt tölt távol Amerikától, nehezen tudnák tartani a kapcsolatot”

6 . Caggie Dunlop – 2012 július
Korábbi Made In Chelsea csillaga Caggie Dunlop élvezhetett néhány órát a mi kedvenc kis Haroldunkkal júliusban. A CAG meghívta Harry-t és twitteren is posztolták, hogy látták őket beszállni együtt a srác Range Roverébe. A kapcsolat hamar zátonyra futott, amikor Harryék elhagyták a fővárost, hogy turnéra induljanak.

5. Cara Delevingne – 2012 szeptember
Harry együtt lógott a " csodálatos " Burberry modellel Cara Delevingne-el. Harry feltételezett románca a lánnyal ősszel lángolt fel igazán, amikor az első sorban ült a Burberry divatbemutatóján, a: London Fashion Week-en.
Ezután Harry sikeresen lekapták őket, amikor Harry átölelte és megcsókolta. Utána ezeket nyilatkozta: " Nagyon jól szerepelt, nagyszerű munkát végzett! Csodálatosan nézett ki. "

4. Taylor Swift – 2012 december
Harry és Taylor Swift nyilvánosan romantikáztak, decemberben. Ők gyakorlatilag elválaszthatatlanok voltak karácsonykor, de a dolog gyorsan kihűlt, ( az után, hogy az új évkor kimentek a Times Square-re). A fanok is megjósolták a kapcsolat sorsát.

3. Millie Brady – 2013 február
Millie Brady szedte fel Harryt a The Brits after party-ján. Harry a brit modellel, együtt töltött egy éjszakát, a Brit Awards után, az utolsó hónapban.
A szerelem nem volt hosszú idejű, mert nem akartak komoly kapcsolatot még.

2. Shaniece Nesbitt - 2013 március
Harry szerencsésen kifogta a Directioner Shaniece Nesbittet a tömegből, az 1D legutóbbi koncertjén a Belfast Odyssey Arenában. Azt gondolta, hogy nézett ki, mint Megan Fox. Shaniece állítólag vele töltötte az éjszakát a Belfast ötcsillagos hoteljében, a: Cullodenben.
Mint mindig a lányt most is támadni kezdték a Twitter trollok, pedig ez a kapcsolat sem tartott sokáig.

1. . Yvette Fielding – 2013 március

Yvette Fielding műsorvezető, akinek Harry kacérkodó üzeneteteket. Yvette is állította, hogy Styles „durva szövegeket” is küldött, pedig még csak 16 volt. Az énekes, egy gyerekkori barátja Yvette fiának, aki állítólag látta az elküldött " undorító " szöveges üzeneteket három évvel ezelőtt, bár Harry szóvivője ragaszkodik ahhoz, hogy a sztori csak kitaláció. 

Nincsenek megjegyzések: