Megújulás

Hi everyone!! :) I'm back!xx
ahogy már mondtam, most nyáron összeszedem magam, és helyrepofozom a blogom! És tessék! Egy teljes átalakulással köszöntelek titeket, most hogy végre NYÁR VAN!! VAKÁCIÓ!! Nincs suli, egy tankönyvet nem akarok látni (kivéve az angolt mert nyelvvizsgázni fogok). Bluizni akarok egész nyáron, blogolni, napozni, utazni... Nektek, mi a nyári terveitek? :))
Néhány véleményre kíváncsi lennék, hogy mennyire lett ronda, csúnya, otromba, rusnya, éktelen, ízlésromboló, giccses, gusztustalan, csúfos, ormótlan, randa, borzalmas, szörnyű, ízléstelen, visszataszító, förtelmes, undorító, kiábránditó, rémes a blogom....

 Egy egytől tízes skálán:
1-tökéletes
2-gyönyörű
3-szép
4-jó
5-elmegy
6-lehetne jobb is
7-csúfos
8-rémes
9-nézni sem bírom, töröld az egészet!
+1: kérlek állítsd vissza a régit!

egy egy kommentnek örülnék (elég ha egy számot írtok, de tanácsokat is elfogadok), még ha valaki 10-et is ír, mert nektek blogolok, azt akarom hogy szívesen jöjjetek fel a blogra, és élvezzétek, hogy olvashatjátok. :))
Na most a nyáron a következőkre gondoltam:

Midnight Memories dalszövegek lefordítása
Tetoválások
✬ További blogtippek
✬ Verseny!
...

Ha van még ötletetek, vagy olyan témátok amiről szívesen olvasnátok, akkor azokat kommentben várom :3
További One Directionban teli jó nyarat :* xxXx

UI: !!!A BLOGOT AZONBAN CSAK AKKOR TUDOM TÉNYLEG FOLYTATNI, HA LÁTOM, HOGY VAN ÉRTELME, HOGY OLVASSÁTOK, SZAVAZTOK, KOMMENTELTEK. AMENNYIBEN NEM KAPOK VISSZAJELZÉSEKET A BLOGOT LEHET HOGY TÖRÖLNI FOGOM, HISZ NEM LÁTOM, HOGY TÉNYLEG VAN KIKNEK ÍRNI, MERT EZT NEKTEK CSINÁLOM :))!!!

Nincsenek megjegyzések: