Sziasztok Directionerek!


Arra gondoltam, hogy akár küldhettek nekem *KE* sztorikat (CSAK OLYAT, AMI MÉG NEM SZEREPEL AZ OLDALON) és azt leírnám ebbe a blogba, a szerzők nevével akár (ha kéritek).
A másik tervem, hogy ha szeretnétek, ugyanezt megcsinálhatnánk 1D tényekkel.
Harmadik ötletem pedig, hogy küldjetek nekem blogokat, mert
1:nagyon szeretnék olvasni J
2:valamint azokat a blogokat, amelyek nagyon nagyon tetszenek (ennek a blognak a megosztásáért:  http://lex-wake-up-and-realize.blogspot.hu/) beleteszem egy bloglistába, belinkelem ebbe a blogba J
Tehát, ha valaki szeretne *KE* sztorikat, vagy 1D tényeket, vagy blogokat küldeni, az olvassa végig ezt, és ez alapján tájékozódjon:
  • Címzett ez legyen: j.a.h.f@freemail.hu
  • A tárgyhoz írjátok oda hogy: KE sztorik, vagy 1D tények, vagy Blog.
  • Üzenetbe vagy linket, vagy magát a szöveget küldjétek (*KE* sztoriknál és 1D tényeknél például) CSAK OLYAT KÜLDJETEK, AMI EDDIG NEM VOLT!
  • Üzibe azt is írjátok oda, hogy szeretnétek-e, hogy a blogomba megjelenítsem/odaírjam a neveteket. Ha azt írjátok, hogy: Szeretném, ha a nevem is ott lenne a blogom/*KE* sztorim/1D tényem mellett, akkor ebben a blogomban (http://1dhunfamily.blogspot.hu/) pl így fogom odaírni amit küldtél:
Arinka Darnika blogja:
http://xy.hu/ (gondolom leesik, hogy az xy helyére a saját blogod linkjét írd)
         vagy:   Matyó Mátyás *KE* sztorija:
                   asdfésgohsfmdbvgéskdduhgdmsn…
         Ha azt írod, hogy nem szeretném, hogy ottlegyen a nevem, akkor így írom majd oda:
                  http://PQRS.hu/
         (ezek csak példák voltak)
  • Ha szeretnétek, hogy a nevetek rajta legyen a blogon, akkor (értelemszerűen) írjátok meg a neveteket is!
  • Blogot, *KE* sztorit, 1D tényeket csak ennek a blognak:http://lex-wake-up-and-realize.blogspot.hu/ a megosztása (akár facen, akár Google+ on, bárhol) ellenében fogom beleírni a blogomba. Ezért kérlek az üzenetbe linkeld be a megosztást, hogy láthassam. Ha ezt látom, akkor fogom beleírni a blogba, amit küldtél.
  • Ha mindezzel kész vagy akkor küldés!
  • Ha ezeket a lépéseket nem teszed meg, vagy kihagysz valamit, akkor vagy vissza fogok írni, hogy hiányzik valami, vagy automatikusan törlöm.
  • Még egy fontos dolog! A *KE* sztorikat, 1D tényeket, blogokat CSAK AKKOR fogom leírni, ha összegyűlik belőlük 50, vagy 100 darab. Pár blogot/*KE* sztorit/tényt nem fogok csak úgy magában leírni, mert annak úgy nincs értelme, és hülyén néz ki. Úgyhogy csak ügyesen! Gyűljenek azok a linkek a freemailemen ;)
Van még valami: az e-mailomra nyugodtan küldhettek ötleteket is, hogy mit rakjak még a blogba, mit szedjek ki belőle, tanácsokat is írhattok vagy tippeket. Igyekszem mindent megtenni azért, hogy szeressétek az oldalt. Megjegyzésekbe is várok ötleteket, visszajelzéseket, stb… J



Köszönöm a figyelmeteket, további One Directionnal teli napot! :D

Nincsenek megjegyzések: